La data de 04.10.2011, in jurul orei 23.55, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Calea Floreasca din sectorul 1, pe C. Alin de 21 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Renault Laguna avand o concentratie alcoolică de 1,31 mg/l alcool in aerul expirat.
Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.La data de 05.10.2011, in jurul orei 02.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe str. Razoare din sectorul 5, pe D. Robertin de 37 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca BMW avand o concentratie alcoolica de 0,43 mg/l alcool in aerul expirat.
Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicină Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.


La data de 05.10.2011, in jurul orei 02.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Sos. Progresului din sectorul 5, pe P. Virgil de 31 ani, din judetul Ialomita, care se afla la volanul unui autoturism marca Dacia 1310 fara a poseda permis de conducere.
S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.La data de 05.10.2011, in jurul orei 00.30, politisti din cadrul Sectiei 19 Politie, au observat un autoturism marca Opel Tigra, care se deplasa pe str. Muntii Carpati către Targul Legume-Fructe.
S-a procedat la oprirea regulamentară a autoturismului in cauză la intersectia străzilor Muntii Carpati cu str. Iazului, identificand persoana aflată la volan ca fiind C. Marius de 20 de ani, din Bucuresti. In urma verificărilor efectuate de către politisti, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.
Cercetările sunt continuate de politisti, cu C. Marius in stare de libertate, pentru săvarsirea infractiunii de "conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.